Članci

Cesta prema Poloju

Razmatra li Grad postavljanje ležećih policajaca na cesti prema Poloju, pošto smo svjedoci raznoraznih utrka i auto-moto jurnjave, posebice u večernjim satima na navedenoj cesti.  Je li zelena površina između pješačko-biciklističke staze i ceste za Poloj namijenjena parkiranju vozila  jer je to uobičajena praksa vozača.

ODGOVOR:  12. veljače 2010.

 Uz cestu je izgrađena nova šetnica koju naši građani koriste za rekreaciju (šetnju, trčanje, rolanje, vožnju biciklom itd.). Na cesti je brzina ograničena 40km/h, stoga ne vidimo potrebu raditi bilo kakve građevinske zahvate po novoizgrađenoj cesti. Nad tom cestom nadzor vrše policijski službenici i vode brigu da prekršitelji zakona budu kažnjeni. Što se tiče parkiranja vozila po zelenim površinama uz cestu na Poloju, ono nije dopušteno. O ukazanom  problemu vodit će računa i naši komunalni redari kako bi ubuduće korištenje prostora bio sukladno njegovoj namjeni.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica