Članci

Postavljanje dodatnog rasvjetnog tijela u Ulici Franje Kuhača

postovani
nasa ulica franje kuhaca je super osvjetljena pogotovo nakon zamjene rasvjetnih tijela prosle god. postoji nedostatak o kojem vam pisem,na kucnom broju 24 je nekada bila lampa koja je nestala nakon pozara (tako kazu) na kucnom broju 7 nalazi se lampa (preko puta kucnog broja 18) slijedeca lampa je preko puta kucnog broja 30 dosta veliki razmak (tu je dosta mracno kada djeca idu u skolu ) dali je moguce oko kuce 24 gdje je nekada bila ponovo staviti rasvjetu , unapred hvala

ODGOVOR: 4.1.2018.

Poštovani,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo, izdat će nalog tvrtki koja održava javnu rasvjetu da izvidi tehničke mogućnosti u vezi postavljanja dodatnog rasvjetnog mjesta u Ulici Franje Kuhača u navedenom dijelu ulice, nakon čega će se tvrtka koja održava javnu rasvjetu očitovati. Na temelju tehničkih i financijskih mogućnosti odrediti će se daljnje postupanje. S obzirom na to da Grad Slavonski Brod redovito radi na održavanju i izgradnji komunalne infrastrukture na području grada, svakako je riječ o jednoj od budućih investicija.

Lijep pozdrav

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica