Članci

Kvar javne rasvjete u Naselju Slavonija II

Ne radi javna rasvjeta produžena Gundulićeva ulica (od Zrinske ulice do Slavonije 2).Prije dvadesetak dana sam prijavio kvar i ništa se ne dešava. UPALI SE I GORI NEKO VRIJEME I ONDA MRAK. Molim popravak i objašnjenje zašto toliko dugo traje.

ODGOVOR: 14.7.2017.

Poštovani,

zahvaljujemo Vam što ste nam ukazali na ovaj problem. Naime, prijavu navedenog kvara Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo zaprimio je dana 26.06.2017. godine, nakon čega je izdan nalog izvođaču radova za otklanjanje kvara. Prema povratnim informacijama, kvar je uspješno uklonjen, no kako je u posljednje vrijeme pojava nevremena česta te je popraćena olujnim vjetrom i jakim udarima groma, dolazi do oštećenja niskonaponske zračne električne mreže, što rezultira kvarom sastavnih dijelova sustava javne rasvjete u trafostanici ili u kontrolnom ormaru javne rasvjete.

Dana 12.07. 2017. godine prijava kvara ponovno je zaprimljena nakon čega je ponovno kontaktiran izvođač radova, koji je pristupio rješenju problema te je izvršena noćna kontrola terena i ustanovljeno je da je javna rasvjeta u Ulici Ivana Gundulića - na potezu od Ulice Nikole Zrinskog do Naselja Slavonija II u ispravnom stanju.
 
Još jednom se zahvaljujemo na prijavi kvara, strpljenju i razumijevanju!

Lijep pozdrav,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica