Članci

Ulična rasvjeta i brza vožnja u Naselju Čaplja

Poštovani,

Javljam Vam se u ime svojih sugrađana i svoje osobno koji stanujem na adresi: Naselje Čaplja 4/30, 35000 Slavonski Brod, s dva problema. Kao prvi problem pojavljuje se ulična rasvjeta gdje se pojedine lampe (točnije ispred kuće u ulici Krivača I kbr. 63 i iza naše kuće-nema kućnog broja, ali mislim da je Krivača I kbr. 45 ili 45) gase točno u 23.00 sata i pale se do ujutro, možda 3 puta i rade u par navrata vrlo kratko što nam predstavlja veliki problem, pogotovo što smo u kratkom vremenu imali 2 pljačke u susjedstvu.

Drugi, još veći problem nam je velika brzina automobila, kamiona i motora u ulici Krivača I. Naime, od kada je ulica Grošića put (od nadvožnjaka-kod Autoexperta) asfaltirana i spojena na ulicu Krivača I koja se proteže skroz do nogometnog igrališta u Podvinju i ulica Livade I i Grošića put vozači voze jako brzo svoja vozila i predstavljaju veliku opasnost za sugrađane, a posebno za djecu. Od nadvožnjaka do igrališta je velika ravnina i vjerujte da se postižu vrlo velike brzine. Apeliramo da dođete i pogledate situaciju i uvažite našu molbu za postavljanjem tzv. "ležećih policajaca".

Slobodno me kontaktirajte i molim Vas povratni info o učinjenom.

U nadi da ćete uvažiti naše molbe unaprijed se zahvaljujem.

Lijepi pozdrav.


ODGOVOR: 9. 9. 2014.

Poštovani,

u Naselju Čaplja javna rasvjeta postavljena je tako da gori svaka druga lampa. Iako je na snazi redukcija potrošnje, prijavu smo uputili izvođaču radova zaduženom za održavanje javne rasvjete kako bi se otklonili svi eventualni kvarovi.
Kad je riječ o ograničenju brzine, za promet i kontrolu brzine na prometnicama nadležna je PU brodsko – posavska koju smo, po primitku Vašeg upita, i obavijestili o problemu brze vožnje s kojim se svakodnevno susrećete.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica