Članci

Javna rasvjeta

Poštovani,
s istočne strane KKD Ivana Brlić - Mažuranić u ulici koja veže Šetalište braće Radić i ide iza robne kuće Vesna nema adekvatnog osvjetljenja ulice iako postoje stupovi javne rasvjete. Žarulje su pregorjele na cca. 5-6 stupova pa je u večernjim satima mrak kao u tunelu. Pišem ovo iz razloga što je na tom mjestu pješački prijelaz koji se dosta koristi. Pogotovo ga koriste djeca koja idu iz gradske knjižnice ili u Glazbenu školu. Prijelaz preko ulice jako je rizičan u tom mrklom mraku, jer vozači koji prometuju ulicom jako slabo mogu uočiti pješake. Kako se ne bi dogodila tragedija ovim putem molim nadležne da promjene žarulje na stupovima kako bi bar malo osvijetlili ovaj dio ulice.
Lijep pozdrav.

ODGOVOR: 26.11.2012.

Poštovani,
odmah nakon što smo zaprimili vaš upit putem servisa 48 sati proslijedili smo ga tvrtki koja radi na održavanju javne rasvjete. Kvar na spomenutoj lokaciji stoga će biti popravljen u najkraćem mogućem roku.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo 

U_radu.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica