Članci

Popravak lampe u Ulici A.Mihanovića 38

Poštovani, nedavno je na zahtjev stanara "popravljena" bandera u ulici A.Mihanović kod broja 38. No, međutim, nije popravljena već je samo zamijenjena sijalica dok komadi stakla, plastike li čega već i dalje strše nad glavama prolaznika. U petak sam svjedočio kada je komad odlomljene lampe pao i rasprsnuo se pored skupine đaka koji su izlazili iz škole.  K tomu još pošto je lampa bez zaštite, prvom kišom niti sijalice neće dugo sjati. Stoga molimo da aludirate na Elektru neka popravi kako treba lampu ili neka ju maknu jer se ovako samo izaziva zlo.

Odgovor: 09.11.2011.:
U Ulici A. Mihanovića prijavljen je kvar na rasvjeti i otklonjen na način da je promijenjena lampa. U međuvremenu je netko razbio lampu sto je nadzorni inženjer tvrtke koja održava javnu rasvjetu utvrdio na terenu. Sad se mora ponovo promijeniti lampa, ali budući da je nema u rezervi mora se nabaviti. 

Dopuna: Kvar na javnoj rasvjeti u Ulici A.Mihanovića 38 otklonjen je dana 09.11.2011., t.j. izvršena je zamjena razbijenog plastičnog zaštitnog tijela.

UO za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen.gif

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica