Članci

Splitska ulica - upit za asfaltiranje

Poštovani. Zanima me kada će biti Splitska ulica asfaltirana, tj. Kada će se početi rješavati imovinsko-pravni odnosi da bi se uopće mogla nastaviti s radovima. Jer kako znate GUP-om grada cijela ulica je predviđena za stambenu izgradnju. Međutim bez infrastrukture(vode, kanalizacije cesta) neće nitko da kupi plac, a ima potencijalnih kupaca. Molim konkretan odgovor. Lijep pozdrav.

ODGOVOR: 30.7.2019. 

Poštovana, zahvaljujemo Vam na upitu. Naime, uređenje predmetne ulice nije predviđeno Programom gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2019. godinu koju je donijelo Gradsko vijeće Grada Slavonskog Broda. Za izgradnju, rekonstrukciju ceste i asfaltiranje iste sukladno Zakonu o gradnji  potrebno je izraditi projektnu dokumentaciju po kojoj će se ishoditi Građevinska dozvola za predmetne radove. Slijedom gore navedenog  Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo ne može udovoljiti podnesenoj zamolbi za uređenje predmetne ulice u ovoj godini, ali ćemo razmotriti predlaganje iste u planu Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2020. godinu koju prema Statutu Grada Slavonskog Broda donosi Gradsko vijeće Grada Slavonskog Broda.

S poštovanjem, 

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica