Članci

Radovi na spajanju Zagrebačke ulice sa Splitskom ulicom

Poštovani. Zašto se rekonstrukcija zagrebačke ulice ne spaja sa Splitskom ulicom kako je najavljeno, 30 metara do spoja sa Splitskom ulicom ostaje. Vrlo ružno da tako malo ostaje u lošem stanju. lijep pozdrav.

ODGOVOR: 20.9.2018.

Poštovani,

Zahvaljujemo Vam na poslanom upitu. Kao što već znate rekonstrukcija Zagrebačke ulice na potezu od Splitske ulice do ulice Bečic velik je i vrijedan projekt kojim će se na tom dijelu izgraditi cesta, nogostupi i javna rasvjeta te biciklistička staza. Dionica koju ste naveli se nalazi na k.o. Slavonski Brod te kao takva nije bila prihvatljiva za sufinanciranje kroz tip operacije 7.2.2. Ulaganje u građenje nerazvrstanih cesta u okviru mjere 7. Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima, a gdje je prihvatljivi projekt bila k.o. Brodski Varoš. Nakon što se projekt završi i dobiju sredstva od Europske unije, riješit će se naknadno i navedeni dio koji sada nedostaje.

Lijep pozdrav

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica