Članci

Ulica dr. Andrije Štampara-ulegnuća na cesti

U ulici dr. Andrije štampara ispred kbr. 54 se nalazi ulegnuće na cesti dimenzija 1,5 x 1,5m od prijašnjeg kopanja koje se s vremenom ulegnulo ispod površine asfalta. U istoj toj ulici ispred kbr. 71 stvara se rupa koju je potrebno sanirati. Je li u planu "presvlačenje Ulice dr. Andrije Štampara i Strossmayerove ulice s novim slojem asfalta? Naime obje su "krpane" bezbroj puta i vrijeme im je da se renoviraju.

ODGOVOR: 18.7.2015.

Poštovani,
uvidom na terenu je utvrđeno kako u ulici Andrije Štampara kod kbr. 54 postoji ulegnuće na kolniku koje je nastalo radi iskopa iznad kanalizacijske mreže koja je u vlasništvu TDVodovoda. Upravni odjel za komunalni sustav je izdao nalog kojim se traži sanacija navedenog oštećenja. Za ulegnuće u ulici Andrije Štampara kod kbr. 71 također je izdan nalog TD Vodovod za žurnim saniranjem navedenog ulegnuća na cesti.  Sanacija lokalnih oštećenja kolnika u ulici Dr. Andrije Štampara izvršena je 2010. godine. Uvidom na terenu utvrđeno je kako su sanirana lokalna oštećenja u dobrom stanju. Naime u ulici Dr. Andrije Štampara postoji nekoliko ulegnuća koja su nastala radi sanacije prekopa od strane Vodovoda o čemu su obaviješteni i očekujemo sanaciju istih.


S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica