Članci

Pješačka staza između ulica J. Rimca i R. Boškovića

Poštovani,

budući da je sigurno u pripremi Proračun grada za 2015.godinu, ponavljamo raniji upit: može li se izgraditi pješačka staza uz cestu koja spaja Ulicu Josipa Rimca i Ruđera Boškovića na Jelasu? Ta je cesta izgrađena prije nekoliko godina kada se izgradila i famozna Zapadna vezna cesta. Osobito nakon otvaranja Colosseuma pojačan je promet pješaka prema ovom trgovačkom centru koji se moraju gurati na cesti uz automobile i motocikle. Ranije ste odgovorili da za gradnju ove pješačke staze nisu riješeni imovinsko-pravni odnosi: stoga ponavljamo upit: je li u planu rješavanje ovih problema kako bi se mogla izgraditi pješačka staza u dužini od cca 50 metara ?

Zahvaljujemo


ODGOVOR: 20. 10. 2014.

Poštovani,

buduća pješačka staza koja bi spajala ulice Josipa Rimca i Ruđera Boškovića prelazi preko zemljišta koje je u privatnom vlasništvu. Kako je navedno zemljište pod hipotekom, imovinsko-pravni odnosi još uvijek nisu riješeni. Iz tog razloga, u ovom trenutku nije planirana izgradnja pješačke staze, no svakako će se obuhvatiti jednim od sljedećih Programa gradnje te Vas molimo za još malo strpljenja.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Buduca investicija

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica