Članci

Rekonstrukcija Ulice kraljice Jelene

Poštovani,

29. kolovoza 2013. godine na moje pitanje o rekonstrukciji Ulice kraljice Jelene, odgovoreno je da je to buduća investicija, jer 2013. godine nije donesen program investiranja.
 
Budući je ulica zbog značajnog prometa i parkiranja vozila bez naplate u još gorem stanju, s ulegnućima i oštećenjima zbog kojih može doći do prometnih nezgoda, postavljam ponovno u ime stanara pitanje, sa zahtjevom na točan odgovor:
Kada će biti realizirana ta "buduća investicija"?

Zahvaljujem na odgovoru

ODGOVOR: 31. 10. 2014.

Poštovani,

Ulica Kraljice Jelene asfaltirana je 2010. godine u sklopu radova na redovitom održavanju cesta. Kako je u tijeku prikupljanje ideja i prijedloga građana vezano uz donošenje proračuna za 2015. godinu, svakako Vas pozivamo da dostavite i svoj prijedlog za rekonstrukciju ulice. Prilikom kreiranja gradskog proračuna i Programa gradnje za 2015. godinu razmotrit će se svi prijedlozi građana. Svoj prijedlog možete dostaviti na portu Gradske uprave (Vukovarska 1), Gradsku blagajnu (Trg Ivane Brlić - Mažuranić 7a) ili u svoj mjesni dom te putem elektronske pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Buduca investicija

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica