Članci

Sanacija asfalta i izgradnja kanalizacije u Ulici Brkića put

Poštovani
Zanima me kada će Ulica Brkića put biti sanirana tj. popravljen asfalt.
Isto pitanje je postavljeno i prošle godine kada ste odgovorili da je to buduća investicija pa me zanima kada jer buduća investicija podrazumjeva skorije vrijeme a ne period od 5 godina.
Isto tako bih Vas pitao šta je sa kanalizacijskom mrežom za istu ulicu jer većina žitelja svoje septičke jame prazne na ulicu što mislim da nije u redu i da je problem s kojim bi se morale nositi stručne službe grada da se to na neki način riješi ili izgradnjom kanalizacijske mreže ili sufinanciranjem cijene pražnjenja septičkih jama jer je cijena pražnjenja previsoka i ljudi ju ne žele platiti pa ju zato i puštaju na ulicu.
Unaprijed zahvalan

ODGOVOR: 24. 7. 2014.

Poštovani,

Programom gradnje za 2014. godinu nije predviđena sanacija asfalta u Ulici Brkića put. Ono što morate znati je da Grad Slavonski Brod redovito radi na izgradnji i obnovi gradskih cesta. Tako će i sanacija ceste u Ulici Brkića put svakako biti planirana jednim od budućih Programa.
Kad je riječ o izgradnji kanalizacije, ona je predviđena projektom Slavonski Brod faza 2. Sredstva za njegovu provedbu osigurat će se iz europskih fondova. Početak radova na izradi projektne dokumentacije te sama realizacija projekta očekuju se što je prije moguće te Vas molimo za još malo strpljenja.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i TD Vodovod

Buduca investicija

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica