Članci

Izgradnja komunalne infrastrukture u Naselju Selišta 1

Poštovani,

prije svega se ispričavam na smetnji, a potom Vas zamoljavam za pojašnjenje situacije u kojoj se nalaze stanovnici 'Selišta 1' ( nastavak Ul. Augustina Kažotića-istok). Život bez kanalizacije, kolnika, javne rasvjete zaista je sramota (pored tolikog broja ostalih investicija). Godinama se gradske vlasti mole za rješavanje toga problema i nijedan jedini korak nije učinjen po tom pitanju. Situacija se razvila do te razine da je to područje postalo destinacija kojekakvih skupina kojima uistinu odgovara noć i nepristupačan teren za službenike Mup-a, da ne spominjem strah i strepnje stanovnika.
Je li moguće s Vaše strane učiniti štogod po pitanju te famozne infrastrukture?

Ispričavam se ako sam bio imalo neugodan!

S poštovanjem, Ivan Kocić

ODGOVOR: 19. 5. 2014.

Poštovani,

izgradnja kanalizacije u Selištu uključena je u prijavu projekta koji će Grad Slavonski Brod aplicirati prema Kohezijskom fondu Europske Unije. Nakon izgradnje kanalizacijske mreže svakako su u planu i radovi na asfaltiranju kolnika te izgradnja javne rasvjete. Molimo Vas za još malo strpljenja jer svakako je u pitanju jedna od budućih investicija.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Buduca investicija

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica