Članci

Nasipanje tucanika u Opatijskoj ulici

Poštovani,
u par navrata pisao sam cijenjenom gradonačelniku i slao fotografije vezano za izgradnju komunalne infrastukture u Opatijskoj ulici . Budući da je problem izgleda malo kompleksniji ovom prilikom Vas molim da ukoliko u sredstvima Grada bude prostora da nam se omugući malo tucanika (mljevenog kamena) kako bi mogli normalno ulaziti i izlaziti iz automobila i kretati se po predmetnom "kolniku". Želio bih napomenuti da smo četveročlana obitelj (dvoje malodobne djece), te smo svaki dan primorani „gaziti po blatu“ kako bi ušli u automobil. Problem je jače izražen u perodu kiša i snjega, jer se oborinske vode zadržavaju na kolniku. Navedeni put nalazi se na kč.br. 2328/3 u Opatijskoj ulici upisan u zk. ulošku 1781 u vlasništvu Grada.
Unaprijed hvala.

ODGOVOR: 5. 5. 2014.

Poštovani,

prije svega, ispričavamo se što ste neko vrijeme čekali na rješenje Vašeg problema s blatom. Ovim putem obavještavamo Vas da će se na kolniku na navednoj lokaciji lokaciji nasuti tucanik. Molimo Vas za još malo strpljenja, radovi će biti gotovi do kraja ovoga tjedna.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica