Članci

Ulica Kraljice Jelene - popravak

Kada će konačno biti popravljena cijela Ul. Kraljice Jelene, koja je 2011. godine dijelom rekonstruirana u pravcu Gundulićeva ul. - Ul. A. Štampara. Zahtjev za popravak dotrajale cijele ulice, u kojoj su stambene zgrade i koja je dozvoljena za parkiranje bez naknade, upućen je od MO "A. Mihanović" za 2012. i 2013. godinu, ali isti nije realiziran.

Zahtjev postavljam u ime stanara ul. Kraljice Jelene, kao njihov predstavnik u MO., te molim da mi se odgovori, zašto se u centru grada ne popravi ulica koja nosi ime Kraljice Jelene, čiji stanari redovno plaćaju komunalnu kaknadu Gradu, i koju je Grad Slavonski Brod odredio kao besplatno parkiralište.

ODGOVOR: 9.7.2013.

Poštovani,

Kao što znate Grad Slavonski Brod ušao je u 2013. godinu bez proračuna. Iako smo već u drugoj polovini godine Grad u ovom trenutku još uvijek nema konstituirano Gradsko vijeće niti proračun. Iz tog razloga nemoguće je ulaziti u nove radove na području održavanja cesta i staza.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica