Članci

Blato u Ulici Mie Čorak Slavenske

Poštovani,
prije godinu dana završili su radovi u ulici iskopi kanalizacija i voda. Grad je prije izvođenja tih radova ulicu redovno nasipavao i ulica je izgledala donekle uredno, međutim sad je katastrofa blato je do koljena. Ta ulica je spoj sa Kažotićevom ulicom u kojoj je grad smijestio dvije socijalne zgrade, ti stanari njihova dijeca koja idu tim putem u školu koriste te dvije ulice. Ja mislim da bi grad trebao nešto poduzet ako ne asvaltirat onda bar da sanira te rupe. Hvala.

ODGOVOR: 8.1.2013.

Poštovani,
Svjesni smo problema u Ulici Mie Čorak Slavenske te Vam se zahvaljujemo na Vašem upitu. U ovom trenutku možemo Vas obavijestiti da je tehnički pregled kanalizacijske mreže zakazan za 14.1.2013. godine. Kako bi se omogućila izgradnja ulice, nakon obavljenog tehničkog pregleda, svi vlasnici obiteljskih kuća u predmetnoj ulici moraju se priključiti na kanalizacijsku mrežu.
Izgradnja navedene ulice uvrštena je u Prijedlog Programa gradnje za 2013. godinu. No, kako Gradsko vijeće nije usvojilo prijedlog proračuna za 2013. godinu, samim time nije usvojen ni Prijedlog Programa gradnje. Na žalost, upravo iz tog razloga u ovom trenutku ne možemo vam dati više informacija.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U_radu.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica