Članci

Nezgodno raskrižje

Molim Vas poduzmite nešto u ulici Ferde Filipovića na Bjelišu. Raskrižje je totalno nezgodno. Izlaz je iz 5 ulica, dosta ljudi ne zna koja je ulica glavna i tko ima prednost izlaska. Kraj raskrižja se nalazi privatan posjed kojeg vlasnik ne održava i sav je zarastao u visokom korovu zbog čega se u spomenuto raskrižje izlazi "napamet".  I dječje igralište ima vrlo malo sadržaja i dosta je neuredno tako da nam i tu treba pomoć.  Hvala!

ODOGOVOR: 26.9.2012.
 
Poštovana, 
 
raskrižje koje se navodi u Vašem upitu uistinu je specifičnog izgleda. U pitanju je križanje s pet prilaza i vertikalno postavljenom prometnom signalizacijom  koja vozačima ukazuje na prioritete prolaska.
Moramo Vas obavijestiti da je pitanje rekonstrukcije spomenutog  raskrižja u domeni Hrvatskih cesta,  jer kroz raskrižje prolazi državna cesta D423 od Milanovićeve ulice prema Luci Brod . Iz tog Vas razloga ljubazno molimo da upit proslijedite Hrvatskim cestama. 


S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo
U_radu.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica