Članci

Pješačka staza ispred zgrade 8/5 Naselje Andrije Hebrang

Imam pitanje u vezi staze ispred zgrade blok 8 Naselje Andrije Hebrang. Naime staza ispred naše zgrade je  u jako lošem stanju i treba hitnu sanaciju ili rekonstrukciju. Napominjem da je to zgrada u kojoj stanuju invalidi domovinskog rata, kojima je ta staza velika prepreka, a isto tako napominjem da tom stazom roditelji dovode djecu u Dječji vrtić "Hlapić" i stvarno je tužno gledati kako roditelji svoju djecu koje voze u kolicima budući da su sa našeg naselja, moraju voziti po cesti i između parkiranih automobila. Ovaj problem oštećene staze je i veći kada padne snijeg, jer zbog rupa koje se u njoj nalaze, snijeg je gotovo nemoguće čistiti... Ja vas lijepo molim da nam pomognete pa da pokušamo riješiti ovaj problem, otvoreni smo  za svaku suradnju.

Odgovor: 19.07.2012.:

Poštovani, točna je vaša tvrdnja o stanju pješačke staze,vidljivo je mjestimično slijeganje materijala ispod staze, odnosno ulegnuća na pješačkoj stazi. Rekonstrukcija pješačke staze nije planirana u 2012.g, međutim ako bude mogućnosti riješili bi bar kritično mjesto, odnosno kod ulaza 5.

Rijesen.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica