Članci

Zatvaranje prolaza Meštrovićeva-Supilova

Poštovani, nakon izgradnje kružnog toka u Strossmayerovoj ulici (kod "Janje mlina")  promet je bio preusmjeravan  kroz Ulicu Ivana Meštrovića kojom se sjeklo kroz Supilovu ulicu između zgrada, do tada je taj prolaz bio zatvoren pošto taj dio nije asfaltiran i velika količina prašine se diže prilikom prometovanja, a i veliki broj djece se tu igra. Vjerujem da se nije namjerno zaboravilo vratiti stupove za zabranu prometovanja istom.
Molio bih Vas da razmotrite moj upit i ako je moguće riješiti zahtjev na zadovoljstvo građana koji žive u zgradama i obiteljskim kućama na tom prostoru. S poštovanjem, Dalibor Vašarević, dopredsjednik Mjesnog odbora J.J. Strossmayer

Odgovor: 29.03.2012.:
Poštovani, uvidom na terenu je utvrđeno da je postojeći stup koji priječi prolaz na predmetnoj lokaciji uklonjen (odsječen) od strane nepoznatog počinitelja (tvrtka "Cestar" koja je radila rekonstrukciju raskrižja:Supilove, Dobriline i Strossmayerove nije micala stup za potrebe obilaznog pravca kretanja vozila). Zaštita zelenih površina na području grada je u nadležnosti UO za graditeljstvo i zaštitu okoliša kojemu je ovaj upit proslijeđen.
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U_radu.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica