Članci

Zapuštenost savskog nasipa

Molim nadležne da se nešto učini po pitanju izgleda savskog nasipa na keju tj. drugi i treći nivo, jer ona kombinacija lišća i smeća je tu bila i prije snijega, a sada to izgleda poprilično zapušteno. Da li je moguće dodatno betonom proširiti najniži treći nivo keja jer bi se time znatno proljepšala vizura cijelog nasipa, a s obzirom da sve više dana u godini taj nivo ostaje suh, dodatna betonska staza bi znatno približila Savu ribičima i šetačima kao prava riječna riva. Da li je moguće dogovoriti s koncesionarom parkinga na keju da se parkiranje vrši u koso kao i u nekim užim ulicama: time bi najmanje udvostručili broj parkirališnih mjesta, treba samo pola metra smanjiti travnati pojas gdje ionako nema trave. Hvala na odgovorima .

Odgovor: 28.02.2012.:
Pitanje se odnosi na dio koje spada u riječno korito i njime upravljaju "Hrvatske vode". Stoga je navedeno pitanje proslijeđeno Vodno-gospodarskoj ispostavi Hrvatskih voda jer bilo kakvi zahvati na ovome dijelu nisu dozvoljeni bez odobrenja Hrvatskih voda.
Za drugačije iscrtavanje parkirnih mjesta (koso) nažalost nema mogućnosti i dovoljno prostora zbog razgranatog korijenja drveća uz cestu na Šetalištu braće Radić. 

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Buduca_investicija.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica