Članci

Stanje u Ulici Frana Mažuranića

Stanje u Ulici Frana Mažuranića, a pogotovo u njenoj prvoj polovici, je takvo da je ta ulica parkiralište za vozila ljudi koji žive u Naselju kralja Tomislava. Događa se da ako ide vozilo iz suprotnog smjera da se jednostavno nema gdje maknuti jer je doslovce auto za autom parkiran. Plus još, ulica ima blagu uzbrdicu i skretanje udesno tako da je jako nepregledno. Uvijek se vozim lijevom stranom ceste jer je desna zakrčena i nepregledno mi je hoće li mi naići tko iz suprotnog smjera. Zašto se ne može napraviti preregulacija u jednosmjernu ulicu, budući da je obližnja ulica A.Štampara dvosmjerna i bez problema bi se promet mogao odvijati kroz nju u pravcu jug-sjever? I još jedna stvar,da li je ulica F. Mažuranića u planu za stavljanje novog sloja asfalta u 2012.g.?

Odgovor: 16.1.2012.:
Problem je u tome što ova ulica nema adekvatnu paralelnu ulicu u blizini (Štampareva nije adekvatna za to ,a Livadićeva pogotovo jer je udaljena 500 metara od iste) zbog povratne veze u pravcu sjever jug i obrnuto ,a sve zbog lakše komunikacije unutar naselja.
Navedena ulica nije uvrštena u program gradnje nerazvrstanih cesta u 2012. godini.
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Buduca_investicija.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica