Članci

Sanacija raskopanih površina i staza na Koloniji zbog IPA projekta

Poštovani, prošlo je već više od 2 mjeseca od kada je završeno postavljanje vodovodnih cijevi za magistralni (ili neki sličan) vod iz IPA programa u ulicama Grge Novaka, Braće Kevo i Dravskoj ulici. Izvođač radova je iza sebe ostavio užasno stanje, raskopane travnate površine, doslovno uništene betonske staze, a grane s javora uličnog drvoreda nije polomio samo one koje nikako nije mogao dohvatiti rukom rovokopača. Sva oštećenja popravljali su sami stanari ispred svojih kuća, a pred većinom još uvijek nisu sanirane betonske staze. Cesta u ulicama Grge Novaka i Braće Kevo je prekopana, nasuta šljunkom i tako ostavljena. Do danas se nitko nije više pojavio niti znamo kome se obratiti za sanaciju istih oštećenja. Uvjeren sam da o ovome brigu mora voditi grad, a ne sami stanari, i zahtijevati da to izvođač radova i popravi. Što radi nadzorni organ, postoje li uopće komunalni redari, što rade i tko nadzire kvalitetu i kvantitetu njihovog rada?
S poštovanjem, Marko Čugura,stanovnik ulice Grge Novaka.

Odgovor: 18.11.2011.:
Poštovani, obzirom da je građevinska sezona pri kraju, tijekom ovoga tjedna Izvođač kreće sa sanacijom svih oštećenja na području grada i okolnih naselja, a koja su sastavni dio IPA Projekta. Sanacija svih oštećenja i vraćanja u prvobitno stanje je ugovorna obaveza Izvođača.

Vodovod d.o.o. Slavonski Brod

U_radu.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica