Članci

Ul. Juraja Dobrile 43

Živim u Ul. Juraja Dobrile 43. Ispred moje obiteljske kuće je park koji omeđuju Dobrilina, Rakovčeva i Kukuljevićeva ulica. Godinama tražimo da se riješi kolni prilaz kao i staza kroz park , ali naravno bez uspjeha. Osim staze koja bi nas riješila blata, tražimo i rasvjetu jer jedino ovdje nema rasvjete i idealno je mjesto za okupljanje različitih skupina koje iza sebe ostavljaju velike količine smeća koje ja skupljam .Jedino ja čistim smeće i lišće u parku . Tražila sam da na mjesto posječenih stabala posade druga stabla, bez uspjeha. Tražila sam da vrbe obrežu ,također bez uspjeha. Hoće li stanari u tri obiteljske kuće u Dobrilinoj, „u središtu grada“ i dalje gaziti blato i do kad ću ja biti dežurni djelatnik Komunalca?

ODGOVOR: 19.04.2011.

Ove godine u Programu gradnje nisu predviđena sredstva za izgradnju navedenog zahvata. Molimo Vas da putem predsjednika Mjesnog odbora kandidirate kolni prilaz i pješačku stazu za 2012. godinu. Što se tiče smeća i orezivanja pitanje je proslijeđeno u Komunalac d.o.o. Ako postoji potreba za orezivanjem vrba gdin. Rečić daje stručno očitovanje i tek tada dolazi nalog od Grada. Naime, svjedoci smo da se u posljednje vrijeme drveće ruši i orezuje bez opravdanog razloga.

Rijesen.gif

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica