Članci

Rekonstrukcija pješačke staze

Koristeći vašu uslugu servis 48 slobodan sam od vas zatražiti rekonstrukciju pješačke staze u ulici Josipa Runjanina koja se nalazi usporedno sa dječjim vrtićem do Aleje Miroslava Krleže. Naime, istu koriste djeca i roditelji za pristup dječjem vrtiću, o.š. Bogoslav Šulek, te Domu zdravlja i ljekarni u Osječkoj ulici. Ista je izvan funkcije u vrijeme kiša (voda na pločniku, blato), u vrijeme vegetacije (visoka trava) te djelomično oštećena tijekom polaganja podzemnih vodova od strane tvrtki koje su u vlasništvu grada. Molim vas na hitnu sanaciju navedenog u korist svih građana naselja " Livada " . Kako isti kao pješaci nebi morali koristiti kolnik ulice Josipa Runjanina za pristup navedenim objektima.

ODGOVOR: 15.04.2011.

Za predmetnu lokaciju Grad je izradio troškovnik radova. Ukoliko Gradu ostane sredstava u proračunu izgradit će se parkiralište i pješačka staza uz dječji vrtić, a ukoliko ne ove godine, svakako ćemo nastojati u Program gradnje uvrstiti izgradnju parkirališta i pješačke staze uz vrtić jer smatramo prijeko potrebnim izvesti navedeni zahvat.

Rijesen.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica