Članci

Sanacija Ulice Hrastić u Brodskom Vinogorju

P: Poštovani, molimo Vas informaciju u kojoj fazi je sanacija ulice Hrastić u Brodskom Vinogorju. Prepreka su bile suglasnosti nekoliko stanara, ali to je već neko vrijeme riješeno. Hvala. 

O: Za sanaciju klizišta u dijelu ulice Hrastić postoji projektna dokumentacija, ali je potrebno ishoditi građevinsku dozvolu za izvođenje predmetnih radova što je u postupku rješavanja.Također, potrebno je pronaći novčana sredstva za realizaciju projekta sanacije jer uređenje predmetne ulice nije predviđeno Programom gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2020. godinu koju je donijelo Gradsko vijeće Grada Slavonskog Broda.

Slijedom gore navedenog  Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo razmotrit će predlaganje predmetnih radova u plan Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2021. godinu koju prema Statutu Grada Slavonskog Broda donosi Gradsko vijeće Grada Slavonskog Broda.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica