Članci

Uklanjanje bora u Naselju Andrije Hebranga

Poštovani,

molim vas za provjeru koju smo potpisali i poslali na pročelnika gdina Klaić glede rušenja bora ispred ulaza Naselje Andrije Hebranga blok 5 ulaz 18. Vezano uz navedeni bor stvara nesigurnost glede naleta vjetra i snijega jer su po par metara iznad dijelova zgrade. Molimo vas još jednom da se dotični bor poruši ako se ništa ne odradi biti ćemo prisiljeni dostaviti potpisanu zamolbu na ruke gradonačelnika ili se osobno njemu obratiti. S poštovanjem,

ODGOVOR: 2.7.2018.

Poštovani,

Zatražili smo očitovanje od gradskog trgovačkog društva o navedenom drvoredu visokih borova. Od vaše strane je zatraženo uklanjanje samo jednog bora ispred ulaza 18, ali ispred ulaza 19, 20 i 21 se nalazi još nekoliko stabala sličnih dimenzija i starosti, te je stoga poslan upit za očitovanje o potrebi zahvata za navedeni drvored. Pri primitku očitovanja, obavijestit ćemo Vas o daljnjem postupanju s stablima.

 Lijep pozdrav

Upravni odjel za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša

Rijesen

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica