Članci

Uklanjanje stabala borova u Ulici Stipe Dubravčića Klikera

Poštovani,

vlasnik sam kuće u Slavonskom Brodu, Miroslava Krleže 57 (kč. 5903/114 k.o. SB). Sama kuća smještena je na raskrižju Krležine ulice i Ulice Stipe Dubravčića Klikera, te se uz samu moju kuću i garažu, u Ulici Stipe Dubravčića Klikera, na javnoj gradskoj površini (k.č. 5903/134 k.o. SB) , nalazi nekoliko stabala borova čije korijenje je počelo oštećivati kako cestu, tako i temelje mog objekta. Kako bi se spriječilo daljnje oštećivanje kako ceste, tako i moje kuće, molim vas da uklonite spomenute borove.
Napominjem da sam ovakav upit već dva puta slao vašim nadležnim službama, koje do sada po tom pitanju nisu ništa poduzimale. U očekivanju vašeg odgovora i postupanja, unaprijed hvala!

ODGOVOR: 17.1.2017.


Poštovani,


zahvaljujemo Vam što ste nam ukazali na ovaj problem. Tijekom prošlog tjedna nalog za rušenje jednog stabla i orezivanje krošnje drugog stabla je poslan TD Komunalac, a radovi će biti izvršeni čim to dozvole vremenske prilike.


Lijep pozdrav,
Upravni odjel za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša

Rijesen

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica