Članci

Ambrozija u Ulici Sv. Nikole Tavelića

Poštovani,
kao građanka i mještanka Naselja Jelas, točnije dijela Ulice Svetog Nikole Tavelića, jednostavno moram reagirati. U privitku Vam dostavljam i fotografije, a možete se uvjeriti i na licu mjesta. Naime, radi se o zgradi – zemljištu HEP-a koja je rađena i napravljena prošle godine. Osim što smo imali problema doku su vršeni radovi, konkretno kad padne kiša cijela ulica pliva jer su svi odvodi začepljeni ( kad su radovi rađeni sva prljavština s ulice, zemlja i pijesak, sve se slilo u odvode). Prvo što su učinili, porušili su sve drveće koje je bilo na tom zemljištu, izgradili su zgradu, uredili, sve to uredno ogradili, stavili ogradu, postavili rasvjetu…svijetli kao Betlehem i onda nigdje nikoga…raste ambrozija.
Jednostavno moram reagirati jer se stalno apelira ba građane da uništavaju korov, kose jer će u protivnom doći komunalni redari i naplatiti kaznu. Mene osobno i ostale mještane te ulice zanima da li će netko na ovo reagirati i tko je za to zadužen?

ODGOVOR: 1.8.2016.

Poštovani,
zahvaljujemo Vam što ste nam ukazali na ovaj problem. Navedena travnata površina pokošena je tijekom današnjeg dana.

Lijep pozdrav,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica