Članci

Devastirana zelena površina u Gundulićevoj ulici 68

Ispred stambene zgrade u Gundulićevoj 68 poduzeće HEP izvodilo je radove na trafo stanici u predbožićne blagdane. Teškim vozilima devastirali su zelenu površinu (kotači su ulazili i do  pola metra u zemlju), polomili su šahtu, stvorili blato na nogostupu koji vodi prema ulazu u zgradu. Ništa nisu sanirali, a na upit odgovorili su da to nije njihov posao. Stanari su sami čistili i prali stazu kako ne bi unosili blato u stan. Lijepo Vas molim u ime stanara da na neki način prisilite investitora da sanira učinjenu štetu i vrati prostor u normalno stanje. Zahvaljujemo na razumijevanju.
Sretan Božić i Nova 2011 godina !

ODGOVOR: 30.12.2010.

Radovi u Gundulićevoj ulici broj 68  rađeni su po iznimno lošim vremenskim uvjetima te nije bilo moguće kvalitetno  sanirati okoliš. Konačnu sanaciju okoliša izvršit ćemo čim vremenski uvjeti dozvole. Poklopac vodovodnog zdenca je naručen jer isti nismo mogli nabaviti u slobodnoj prodaji radi nestandardnih dimenzija. Po isporuci isti će žurno biti montiran.

S poštovanjem, Djelomicno_rijes.gifHEP Elektra Slavonski Brod

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica