Članci

Prigovor komunalcu

 

Želim ukazati na neprimjerenu vožnju komunalčevih kamiona koji redovno prolaze kroz našu ulicu L. Mandića. Naša ulica je mala i bez pješačke staze neobićnog zavojitog nepreglednog skretanja, evo danas dobro da se nismo sudarili s kamionom. Znam da imaju pravo voziti se cestom , ali evo predlažem da nekom drugom cestom voze jer tu je vrtić i stvarno je nepregledan taj dio. Dobro kad odvoze smeće ,ali oni redovno skoro svakodnevno prolaze tim putem i sa drugim svojim kamionima ,a mogu vam reći i to veoma brzo. Evo želim samo skrenuti pažnju,da se ne bi dogodila kakva tragedija a, onda će stvarno biti 
kasno za promjene.

ODGOVOR: 27.6.2013.

Poštovana,

Zahvaljujemo se što ste nam ukazali na ovaj problem. Vaš upit proslijedili smo TD Komunalac kako bi ispitali postoji li mogućnost izbjegavanja navedene ulice prilikom tranzita prema deponiji. Vjerojatno je u pitanju alternativna ruta povezana s rekonstrukcijom Milanovićeve ulice. No, sigurnost građana je prioritet stoga očekujemo da TD Komunalac pronađe rješenje u najkraćem mogućem roku.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica