Članci

Problem s golubovima u Naselju Slavonija I

Molio bih da me netko od nadležnih uputi kako riješiti problem koji imamo mi stanari u Naselju Slavonija 1 zgrada 6. U jednom od stanova koji nije stalno naseljen već više godina na balkonima skupljaju se golubovi. Mi okolni stanari osim toga što su nam balkoni puni perja i golubljeg izmeta ne smijemo ostavljati otvorene prozore jer su počeli ulaziti u stanove. O nesnosnom  smradu po ovim vrućinama da i ne govorimo. Susjeda se ne obazire na naše molbe i apele. Sam ulaz nema svoju pričuvu pa se nema od koga naplatiti i kada bi se našla neka institucija koja bi taj problem riješila. U sanitarnoj inspekciji upućuju nas u komunalnu, u komunalnoj u sanitarnu i tako stalno. Uzgred da spomenem da troje djece u dobi do 6 godina žive na 2 metra od 10 cm naslaga golubljeg izmeta. Zbog moguće zaraze a zbog zdravlja moje djece i ostalih stanara molim vas da mi odgovorite.  Pozdrav.

Odgovor: 30.09.2011.:
Ovaj problem bi trebalo riješiti preko upravitelja zgrade. Čudno je kako ulaz nema pričuvu kad bi to svi u stanovima trebali plaćati. Kako je stan prazan niti se može nekom nešto naložiti, a komunalni  redar ne može tjerati golubove s nečijeg balkona.

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U_radu.gif 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica