Članci

Prljavo Korzo

Poruka: Trg Ivane Brlić Mažuranić je nevjerojatno prljav. Pogotovo nedjeljom kada većina građana, pogotovo s malom djecom, izlazi popodne u šetnju. Između kocki je počela na nekim mjestima rasti trava, puno je opušaka, a bude i slomljenog stakla - baš nedjeljom (neko dijete će se ozlijediti!!). To je poprilična sramota i jako je ružno kada se bolje pogleda! Nedjeljom
ujutro potrebno je cijelo Korzo vodom dobro pošpricati i očistiti! Ili osvijestiti vlasnike lokala kojima je grad dao u najam površinu da se u nekom određenom krugu brinu za čistoću i urednost (ali daleko smo od toga).
Na križanju Vrazove i Milanovićeve (kod novoizgrađene zgrade, odmah uz cestu) izrasla je ogromna trava koja smanjuje vidljivost, pogotovo onima koji izlaze iz naselja Mikrorajon. Nadam se da ćete ove primjedbe smatrati konstruktivnima.

Odgovor: 30.08.2011.:
Komunalac će do kraja tjedna (2.9.11.) oprati Korzo strojno i ručno. U najkraćem mogućem roku
Komunalac će izvršiti košnju trave na predmetnoj lokaciji (Milanovićeva - Vrazova), ali samo čestice u vlasništvu grada Slavonskog Broda.

Komunalac d.o.o. Slavonski Brod

 Rijesen.gif

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica