Članci

Izlijev fekalija iz kanalizacije u podrumske prostorije

Na adresi Naselje Marsonia 15 se suočavamo sa velikim problemima u ljetnim mjesecima kada padne malo jači pljusak. Naime, u tim slučajevima nam iz šahta kanalizacije izbija u podrumske prostorije velika količina vode, fekalija, WC papira i svega što ide uz to te poplavi prostorije cijele površine zgrade u visini do 30 centimetara, što nam zadaje velike probleme i predstavlja veliku opasnst od zaraze za nas i pogotovo za našu djecu. Molim Vas da poduzmete korake i informirate nadležne službe kako bi se riješila ova štetna i opasna situacija.

ODGOVOR: 27.05.2011.

U naselju Marsonia 15 u momentu velikih kiša dolazi do uspora tečenja vode u kanalizaciji. Cijeli taj dio sliva ide u Jagićevu ulicu gdje se također javlja uspor. Sama zgrada ima i svoj problem što joj kanalizacija ide ispod podrumskih prostorija, a spoj je izveden u donju zonu cijevi. U ulazu 15 je još u hodniku podrumskih prostorija naknadno ugrađen sifon koji omogućava lakše izlijevanja vode u momentu uspora.  Rješenje problema je odvajanje podrumskog prostora od ostalog dijela zgrade, a eventualne vode rješavati ispumpavanje pumpom. Također je potrebno ugraditi nepovratni ventil. Svi upravitelji zgrada su u ranijim razdobljima upoznati od strane stručnih službi Vodovod-a d.o.o. s rješenjima ovakvih problema, ali financije ih ometaju da se to i realizira.

Vodovod d.o.o. Slavonski Brod

 Buduca_investicija.gif

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica