Članci

Ugao Vinog.cesta,Budakova ul. i Primorska ul.

Na mjestu gdje se spajaju Vinogradska cesta, Budakova ulica i Primorska ulica postoji prolaz prema željezničkom kolodvoru. Budući je tu postavljena kapija koja se nikada ne zatvara pretpostavljam da je to zemljište možda i u vlasništvu HŽ-a. Ipak se obraćam Vama jer ne znam tko bi za to u HŽ-u bio nadleža. Naime, iza gore navedene kapije netko već godinama dovozi velike količine smeća. S vremena na vrijeme se to očisti, ali je taj netko uporan i doveze novo smeće. Inače se to smeće baš i ne vidi kada se prolazi navedenim ulicama, ali će predstavljati veliki problem ljudima koji žive u blizini kada temperatura zraka počne rasti, jer će se širiti nepodnošljivi smrad. Osim toga, i glodavci su se tu udomaćili.

ODGOVOR: 08. ožujka 2010.

Vaše pitanje proslijeđeno je u Hrvatske željeznice koje su nadležne rješavati po Vašem pitanju. Grad je poslao komunalnog redara da utvrdi stanje na terenu i naloži vlasniku uklanjanje smeća.

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica