Jednostavna bagatelna nabava

Obavijest o produljenju roka za dostavu ponuda za nabavu usluga osiguranja za korisnike Riznice i gradske uprave Grada Slavonskog Broda

Nastavno na objavljeni Poziv na dostavu ponuda za nabavu usluga osiguranja za korisnike Riznice i gradske uprave Grada Slavonskog Broda na stranicama Grada
Slavonskog Broda www.slavonski-brod .hr dana 31. prosinca 2015. godine, obavještavamo sve zainteresirane gospodarske subjekte da se rok za dostavu ponuda za nabavu usluga osiguranja za korisnike Riznice i gradske uprave Grada Slavonskog Broda zbog izmjena stavki troškovnika produžuje do 19.01.2016. godine do 11 sati.

Zainteresirani gospodarski subjekti dokumentaciju za nadmetanje mogu zatražiti u prethodno navedenom odjelu za kontakt te će im dokumentacija biti poslana e-mailom.
Gospodarskim subjektima koji su već preuzeli dokumentaciju za nadmetanje Naručitelj će na e-mail s kojega su zatražili dokumentaciju za nadmetanje dostaviti izmijenjenu dokumentaciju za nadmetanje.

Prilog:
- Obavijest o produljenju roka za dostavu ponuda za nabavu usluga osiguranja za korisnike Riznice i gradske uprave Grada Slavonskog Broda (pdf)

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Bagatelna nabava 2016. godina Obavijest o produljenju roka za dostavu ponuda za nabavu usluga osiguranja za korisnike Riznice i gradske uprave Grada Slavonskog Broda

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.