Godišnji plan raspisivanja natječaja za financiranje programa i projekata od interesa za Grad Slavonski Brod u 2019. godini

Godišnjim planom raspisivanja natječaja za financiranje programa i projekata od interesa za Grad Slavonski Brod u 2019. godini, predviđena je ukupna vrijednost natječaja, okvirni broj planiranih ugovora, raspon sredstava namijenjenih financiranju pojedinog programa ili projekta, planirano vrijeme objave kao i vrijeme na koje se ostvaruje financijska podrška.

Uredbom o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge predviđena je obveza donošenja godišnjeg plana raspisivanja natječaja za financiranje programa i projekata od strane jedinica lokalne i područne samouprave.

Godišnji plan izrađen je temeljem analize dosadašnjih projekata i programa organizacija civilnog društva na temelju koje je sačinjena procjena broja programa za dodjelu bespovratnih sredstava projektima i programima organizacija civilnoga društva koje će u 2019. godini, u okviru svojih nadležnosti, raspisati Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Slavonskog Broda.

Iznosom od 4.803.000,00 kuna iz Proračuna Grada Slavonskog Broda planira se sufinancirati oko  204  programa i projekata organizacija civilnoga društva u područjima: obrazovanja, kulture i tehnička kultura, sporta, zdravstvene i socijalno-humanitarne djelatnosti, zaštite okoliša i održivog razvoja, ljudskih i manjinskih prava, razvoja i demokratizacije civilnog društva, očuvanja tekovina Domovinskog rata.

Informacije u godišnjem planu podložne su dopunama i izmjenama te će biti ažurirane po potrebi.

 

Prilog:
- Godišnji plan raspisivanja natječaja za financiranje programa i projekata koje provode udruge (pdf)

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Godišnji plan raspisivanja natječaja za financiranje programa i projekata od interesa za Grad Slavonski Brod u 2019. godini

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.