Početkom nove školske godine nove interaktivne ploče u gradskim osnovnim školama

IMG 1151

Kako bi se omogućili što kvalitetniji uvjeti nastavke za osnovnoškolce, Grad Slavonski Brod je s početkom nove školske godine omogućio nove interaktivne ploče za gradske osnovne škole. Interaktivna ploča pretvara tradicionalnu školsku ploču u interaktivan uređaj za podučavanje i prezentaciju, unaprjeđuje nastavu i omogućuje učenicima lakše savladavanje složenijeg gradiva. Istovremeno, raznim animacijama i primjerima koje omogućuje, podiže se kvaliteta i raznolikost nastavnog predmeta ali i nastavnog procesa.

Prikaz gradiva putem interaktivne ploče, koja omogućuje crtanje, pisanje i prezentaciju, značajno je poboljšan te dokazano povećava zainteresiranost i motivaciju učenika za određeni nastavni predmet te u konačnici njihov uspjeh.

Grad Slavonski Brod financirao je nabavu ukupno 18 interaktivnih ploča, po dvije za svaku osnovnu školu, potrebnih širokokutnih projektora te MozaBook edukativnih software. Ukupna vrijednost ove opreme iznosi 213.750,00 kuna.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Početkom nove školske godine nove interaktivne ploče u gradskim osnovnim školama

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.