• Ostanite doma

Održana promocija četiri knjige Jerka Zovka

IMG 20180306 181225Pred brojnim gostima, suradnicima, predstavnicima lokalne vlasti te predstavnicima medija u prostoru Kazališno koncertne dvorane „Ivana Brlić Mažuranić“ održana je promocija četiri knjige Jerka Zovka, autora i kolumniste čija izdanja predstavljaju kronologiju važnih događaja koji su tijekom posljednjih sedam godina obilježili gradove Slavonski Brod i Novu Gradišku te Brodsko-posavsku županiju. Naslovi „Za Dusparina vakta“, „Vođe i vođeni u brodskom Posavlju“, „Za sve je kriva šutljiva većina“ i „Novogradiški lideri“ predstavljaju samo dio brojnih autorovih kolumni napisanih pod nazivom „Manjinaš“ na portalu SBplus u posljednjih sedam godina.

Predstavljajući knjigu „Za dusparina vakta“, u kojoj je objavljena 101 kolumna, dr. Marijan Šabić je istaknuo kako su upravo zbog autorovog pristupa aktualnim temama svi koji se bave javnim radom postali svjesni da ih netko prati i pažljivo sluša, te da njihov rad može postati podložna gruboj javnoj kritici. U knjizi „Novogradiški lideri“ , koju je predstavio dr. Zoran Jukić, objavljene su kolumne o nositeljima političkog života, izvršne i zakonodavne vlasti s naglaskom na lidere SDP-a u Novoj Gradiški, a velik naglasak je stavljen i na novogradišku bolnicu. Dugogodišnji istraživački novinar Drago Hedl dao je osvrt na knjigu „Vođe i vođeni u brodskom Posavlju“ u kojoj su objavljene 122 kolumne, dok je promotor četvrte knjige „Za sve je kriva šutljiva većina“ bio predsjednik Hrvatskog novinarskog društva Saša Leković. U sve četiri knjige, od kojih je tri uređivao Domagoj Zovak, objavljeno je ukupno 370 kolumni. Održanoj promociji prisustvovao je i gradonačelnik Mirko Duspara sa svojim suradnicima.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Održana promocija četiri knjige Jerka Zovka

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.