Portal gradonačelnik.hr dodijelio priznanje Gradu Slavonskom Brodu

IMG 5431Grad Slavonski Brod ovih dana dobio je još jedno priznanje zbog iznimnih rezultata pri upravljanju proračunskim sredstvima. Naime, analizirajući proračun za 2015. godinu portal gradonačelnik.hr dodijelio je priznanje Gradskoj upravi zbog iznimnog doprinosa u smanjenju nezaposlenosti, a Slavonski Brod je u ovoj kategoriji svrstan u top deset gradova u Hrvatskoj. Naime, prema analizi portala gradonačelnik.hr, gledajući apsolutne brojke, Slavonski Brod je definitivni rekorder u Hrvatskoj sa smanjenjem broja nezaposlenih za 5.154 odnosno za 43,4 posto u razdoblju od tri godine.

Grad Slavonski Brod već godinama stvara što bolje uvjete za poduzetnike čije investicije donose nova radna mjesta. Samo tijekom ove godine izvedeni su 7,3 milijuna kuna vrijedni na uređenju Gospodarske zone koji će omogućiti pokretanje novih proizvodno-poslovnih pogona i otvaranje novih radnih mjesta.
Uz ulaganja u gospodarske zone, Grad nudi i niz olakšice za investitore, poput oslobođenja od plaćanja komunalnog doprinosa u visini i do 100 posto, umanjenja komunalne naknade te djelomičnog ili potpunog oslobađanja od plaćanja poreza na tvrtku. Upravo ovakvi u uvjeti za poduzetnike doveli su tijekom ove godine i do novih investicija na području Zone malog gospodarstva Kolonija.

Priznanje portala gradonačelnik.hr dodjeljuje se najboljim gradovima koji se nalaze u top deset prema analizi različitih proračunskih stavki, a cilj je nagraditi one gradove koji predstavljaju uspješne primjere lokalne politike.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Portal gradonačelnik.hr dodijelio priznanje Gradu Slavonskom Brodu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.