Ured za građane

Kao jedan od najtransparentnijih gradova u Hrvatskoj, Slavonski Brod ponovno ide korak dalje u pružanju usluga kao javni servis za građane. Tako je 13. siječnja 2016. s radom započeo Ured za građane Grada Slavonskog Broda, koji će građanima biti na raspolaganju svakog radnog dana od 7.00 do 15.00 sati.

Glavni cilj novog Ureda za građane, smještenog u prizemlju zgrade Gradske uprave, je brže i učinkovitije rješavanje predmeta koji se vode u upravnim odjelima Grada. U novom gradskom uredu građani će također moći u izravnoj komunikaciji iznijeti svoje eventualne pritužbe vezane uz rad službenika Gradske uprave. Svako pitanje ili pritužba iznesena u Uredu za građane bit će riješena u roku od nekoliko dana, o čemu će građani naknadno biti obaviješteni.

Novim gradskim uredom namjerava se povećati učinkovitost rada službenika Gradske uprave što će se izravno odraziti na razinu zadovoljstva građana brzinom i načinom rješavanja njihovih problema i pitanja.

Kontakt službenica:
Ivanka Tolić
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Kontakt: 035 217 000

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ured za građane Ured za građane

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.