Javni poziv za upis djece u gradske dječje vrtiće u pedagoškoj 2016./2017. godini

Gradski dječji vrtićiTemeljem članka 35. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07, 94/13), članka 18. Statuta i članka 5. Pravilnika o upisu djece i ostvarivanju prava i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Ivana Brlić Mažuranić Slavonski Brod, Upravno vijeće ustanove donijelo je odluku o upisu djece za pedagošku 2016./2017. godinu.

Zahtjevi za upis primat će se od 4.svibnja 2016.godine do 19.svibnja 2016.godine u prostorijama uprave Dječjeg vrtića Ivana Brlić Mažuranić Slavonski Brod, Naselje Andrije Hebranga bb, svakog radnog dana u vremenu od 11,00 do 18,00 sati. Potrebne obrasce moguće je preuzeti na slijedećoj poveznici, a sve ostale informacije vezane uz upis djece, možete pogledati u priloženom dokumentu.

Javna objava upisa djece u Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić Slavonski Brod za pedagošku 2016./2017.godinu

Grad Slavonski Brod trenutno subvencionira cijenu vrtića za 1166 polaznika s područja Slavonskog Broda. Prema zakonskim odredbama Grad Slavonski Brod, kao i sve ostale jedinice lokalne samouprave, proračunskim sredstvima može financirati isključivo aktivnosti, projekte i programe s područja kojeg obuhvaća. U slučaju gradskih dječjih vrtića to znači da Grad može subvencionirati cijenu vrtića samo za djecu čija oba roditelja imaju prebivalište na području Slavonskog Broda.

Ipak, kako bi se pomoglo i onim roditeljima koji nisu s područja grada, a čija su djeca polaznici gradskih dječjih vrtića, Gradska uprava je još prošle godine uputila poziv svim općinama s područja Brodsko-posavske županije da sudjeluju u sufinanciranju boravka djece u gradskim dječjim vrtićima. Ukoliko bi općine sufinancirale cijenu vrtićkog programa za djecu koja dolaze s njihovog područja, roditelji ne bi morali plaćati punu ekonomsku cijenu boravka djeteta u gradskim vrtićima, što bi im donijelo značajnu uštedu. Na poziv Gradske uprave odazvale su se Općine Bukovlje, Sibinj i Gornja Vrba. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Javni poziv za upis djece u gradske dječje vrtiće u pedagoškoj 2016./2017. godini

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.