Ispis
Kategorija: Javni pozivi i natječaji

20180227 120135 resize

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je novi natječaj iz mjere 4 Programa ruralnog razvoja za tip operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava”

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore na ovom Natječaju za poljoprivrednike za biljnu proizvodnju iznosi 360.000.000,00 kuna.

Na natječaj koji je otvoren 15. veljače 2018. godine mogu se javiti, odnosno prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika i proizvođače organizacije priznate sukladno posebnim propisima kojima se uređuje rad proizvođačkih organizacija. Prihvatljivi su projekti za ulaganja u sektor ratarstva (uključujući industrijsko, ljekovito, začinsko i aromatično bilje), sektor vinogradarstva te sektor cvijeća i ukrasnog bilja.

Prijave na natječaj zaprimaju se mjesec dana nakon objave natječaja kako bi svi prijavitelji stigli pripremiti dokumentaciju.

Zahtjev za potporu sastoji se od dva dijela i korisnik ga podnosi u dvije faze. Prvi dio zahtjeva za potporu može se popunjavati u AGRONET-u od 15. ožujka 2018. godine od 12.00 sati do 16. travnja 2108. godine do 12.00 sati.

Rok za podnošenje Potvrde o podnošenju prvog dijela zahtjeva za potporu počinje teći od 15. ožujka 2018. godine od 12.00 sati do 16. travnja 2018. godine do 12.00 sati.

Za potencijalne korisnike, Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organiziraju radionice čiji raspored održavanja i ostale informacije možete vidjeti na poveznici

http://ruralnirazvoj.hr/obavijest-o-odrzavanju-radionica-tip-operacije-4-1-1-restrukturiranje-modernizacija-i-povecanje-konkurentnosti-poljoprivrednih-gospodarstava/

                                                                                                                           

Tekst natječaja možete preuzeti ovdje Natječaj 4.1.1.-biljna proizvodnja-nova klasa

 

 Sve informacije o natječaju i provedbi natječaja su na sljedećoj poveznici:

http://ruralnirazvoj.hr/natjecaj-za-tip-operacije-4-1-1-poljoprivrednicima-na-raspolaganju-360-milijuna-kuna-za-biljnu-proizvodnju/

 

Isto tako, za informacije se možete javiti i u Razvojnu agenciju Grada Slavonskog Broda na broj telefona: 035/217-092 i/ili na e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.