fbpx
Ispis

mt_ignore
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Naziv projekta:

Win-Win, faza II - programi produženog boravka i predškole za učenike i djecu pripadnike romske nacionalne manjine u Slavonskom Brodu

Korisnik:
Grad Slavonski Brod
Partneri u projektu:
  1. Osnovna škola Hugo Badalić Slavonski Brod
  2. Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić Slavonski Brod
  3. Romska organizacija mladih Hrvatske
Kratki opis projekta:
Projektom Win-Win, faza II - programi produženog boravka i predškole za djecu i učenike pripadnike romske nacionalne manjine u Slavonskom Brodu, projektni partneri Grad Slavonski Brod, OŠ Hugo Badalić, DV Ivana Brlić Mažuranić i Romska organizacija mladih nastoje unaprijediti kvalitetu, razviti programe i pružiti potporu aktivnom socijalnom uključivanju 75 djece i učenika pripadnika romske nacionalne manjine u programe predškole i produženog boravka u svrhu poboljšanja njihovih obrazovnih postignuća i uspješnije socijalizacije.
Cilj:

Unaprijediti kvalitetu, razviti programe i pružiti potporu aktivnom socijalnom uključivanju 25 djece pripadnika romske nacionalne manjine u programe predškole i 50 učenika romske nacionalne manjine polaznika 1. do 4. razreda osnovne škole u program produženog boravka u svrhu poboljšanja njihovih obrazovnih postignuća i uspješnije socijalizacije

Ciljna skupina:
- 75 djece (25 djece i 50 učenika od 1.-4. razreda osnovne škole pripadnika romske nacionalne manjine)

Očekivani rezultati projekta:
Produženi boravak bit će organiziran za razrede 1. do 4. Osnovne škole Hugo Badalić i obuhvatit će 50 učenika romske nacionalne manjine. Ovaj program će omogućiti ostvarenje boljeg školskog uspjeha za učenike romske nacionalne manjine s obzirom da će isti ostvariti pomoć pri pisanju zadaća i ponavljanju gradiva. Vrijeme raspoloživo za druženje i igru pospješit će socijalizaciju i integraciju ciljane skupine. Organizirani program predškole za 25-ero djece romske nacionalne manjine rezultirat će poboljšanjem njihovih obrazovnih postignuća te boljim znanjem hrvatskog jezika koje je preduvjet praćenja tempa školskog kurikuluma i pozitivno će se odraziti na sva daljnja obrazovna postignuća djece u narednim programima obrazovanja.
Ukupna vrijednost projekta:
1.176.087,37 kn
Iznos EU potpore:
1.176.087,37 kn
Razdoblje provedbe projekta:
8.6.2021.-8.6.2023.
Kontakt osobe za više informacija:
Vesna Zlatarević, mag.prim.ed., e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Monika Prgomet, mag.oec., e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Napomena:
„Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Grada Slavonskog Broda.“
 

Za više informacija o EU fondovima posjetite web stranice:

 

element2

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Korisnik

mt_ignore
Grad Slavonski Brod


Projektni partneri
banner
dv ibm logo

Partner u pripremi i provedbi projekta
razvojna agencija sb