fbpx
Ispis
Kategorija: COVID19

e propusnica final resize

Prema Odluci nacionalnog Stožera u kojoj svi građani koji putuju izvan mjesta prebivališta moraju ishoditi propusnicu, s današnjim danom, 2. travnja 2020. godine započeo je proces izrade e-Propusnica putem web adrese: https://epropusnice.gov.hr/ čime se omogućuje građanima jednostavno slanje zahtjeva za izdavanje propusnica.

Predaja zahtjeva za izdavanjem e-Propusnice moguća je prema poslodavcu, izabranom liječniku obiteljske medicine te nadležnom stožeru civilne zaštite

Za dobivanje e-Propusnica građani se mogu prijaviti uz pomoć svih raspoloživih vjerodajnica sustava e-Građani. Ukoliko građani nemaju navedeno, zahtjev za propusnice iz vitalnih obiteljskih razloga mogu poslati e-mailom Stožeru civilne zaštite Grada Slavonskoga Broda (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) kao i do sada. U zahtjevu je  potrebno navesti ime i prezime, adresu, OIB te razlog i vremenski rok na koji se traži propusnica.

Svi građani koji su do sada ishodovali svoje propusnice, dužni su ih zamijeniti e-Propusnicama do 5. travnja ove godine.

Upozoravamo sve građane da se zahtjevi za e-Propusnice mogu izdati na najduži vremenski period od 14 dana pa je potrebno voditi brigu o vremenu predaje zahtjeva na sustavu e-Propusnice.

Do daljnjega se ne zaprimaju zahtjevi osobnim dolaskom u Gradsku upravu Grada Slavonskog Broda zbog poduzimanja epidemioloških mjera ograničavanja bliskog kontakta. Također se upućuju svi građani koji ne raspolažu Internetom da se obrate mlađim članovima obitelji, susjedima ili poznanicima koji mogu poslati zahtjev umjesto njih.

Ukoliko trebate tehničku ili korisničku podršku vezanu uz e-Propusnice, možete kontaktirati:

e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (0-24 h)

Telefon: 0800 8090 (od 8 do 17 sati)

Kako bi se upoznali sa sustavom e-Propusnice i postupkom prijave u sustav, preporučujemo vam pogledati video-upute koje se nalaze na sljedećim linkovima.  

e-Propusnice - Opis načina funkcioniranja sustava

e-Propusnice - Postupak prijave u sustav

e-Propusnice - Nova funkcionalnost za sve građane