fbpx
Ispis
Kategorija: COVID19

Kako bi ljubitelji čitanja i dalje mogli nastaviti sa svojim čitalačkim aktivnostima u udobnosti svojega doma, Gradska knjižnica u Slavonskom Brodu omogućila je svojim članovima, ali i onima koji to još nisu, preuzimanje e-knjige putem aplikacije ZaKi Book.

Novi članovi Knjižnice imaju mogućnost besplatnog upisa na rok od 3 mjeseca, a u istom trajanju i svi postojeći članovi imaju besplatno produženje članstva.

Za preuzimanje e-knjige Gradska knjižnica daje upute za nove i postojeće članove:

  • Najprije je potrebno preuzeti aplikaciju ZaKi Book u online trgovinama na svoj mobitel, tablet, laptop ili računalo.
  • Potom je potrebno javiti se djelatnicima Knjižnice na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., koji će u povratnom e-mailu poslati Pristupnicu.
  • Nakon uredno popunjene pristupnice, na svoj e-mail dobit ćete PIN i broj članske iskaznice. Postojeći članovi Knjižnice ne popunjavaju Pristupnicu, nego putem e-maila, u svom obraćanju djelatnicima, traže samo PIN i broj članske iskaznice.
  • Nakon što ste ih zaprimili, PIN i broj članske iskaznice ukucajte u aplikaciji ZaKi Book, kliknite na izbor „Tražilica“ i otvara se baza e-knjiga Knjižnice. Odaberete željeni naslov, a potom opciju „Posudba“.

Mogu se posuditi najviše dva naslova e-knjiga odjednom, odnosno pet naslova unutar jednog mjeseca na četiri uređaja. Rok posudbe je 30 dana.

Za bilo kakvu potrebnu pomoć obratite se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..