fbpx
Ispis
Kategorija: COVID19

gradonacelnik resize

Poštovani građani i građanke Grada Slavonskog Broda,

vezano za aktualnu situaciju oko koronavirusa, u Gradu neprestano pratimo najnovije upute i odluke nacionalnog stožera civilne zaštite Brodsko-posavske županije te u skladu s njima poduzimamo brojne mjere s ciljem zaštite zdravlja naših građana i sprječavanja širenje zaraze.

Ovim putem pozivam sve građane Slavonskog Broda na odgovorno ponašanje. Ključno je da se svi pridržavamo uputa stožera i postupamo u skladu s propisanim higijenskim smjernicama.

Podsjećam kako je za građane starije životne dobi i kronične bolesnike savjetovano da se što manje kreću izvan svojih domova radi sigurnosti i zaštite njihova zdravlja, a ovim putem apleiram i na sve one kojima je određena samoizolacija da misle na sebe i druge i pridržavaju se propisanih mjera. Ukoliko trebaju pomoć, starije i nemoćne osobe na području Grada mogu zatražiti dostavu hitnih namirnica i potrepština, a prijaviti se mogu svakim radnim danom od 7:00 do 15:30 na broj telefona 550-670.

U želji da što brže i sigurnije prebrodimo novonastalu situaciju, sve građane Slavonskog Broda još jednom molim da postupaju u skladu s odlukama nadležnih službi koje, zajedno s mjerama koje poduzima Grad Slavonski Brod, možete pratiti i putem službenih stranica Grada. 

Za sve dodatne informacije u vezi s aktualnim događanjima građani mogu kontaktirati dežuran broj Gradske uprave Slavonski Brod 217-042.

Vaš Gradonačelnik!