fbpx
Ispis
Kategorija: COVID19

26151998

Grad Slavonski Brod privremeno ograničava rad sa strankama

Nastavno na aktualnu situaciju i preporučene zaštitne mjere u prevenciji širenja zaraze koronavirusom, s ciljem zaštite zdravlja svih svojih građana Grad Slavonski Brod od ponedjeljka 16. ožujka 2020. privremeno ograničava rad sa strankama.

Pozivaju se građani da svu komunikaciju prema Gradu Slavonskom Brodu, ali i svim tvrtkama i ustanovama kojima Grad upravlja obavljaju telefonski ili putem elektroničke pošte. Svi poslovi obavljat će se po ustaljenom radnom vremenu.

Zaposlenicima Grada Slavonskog Broda starije životne dobi te onima s kroničnim oboljenjima savjetovano je korištenje godišnjeg odmora, a roditeljima zaposlenim u Gradskoj upravi koji nemaju osigurano čuvanje vrtićke ili osnovnoškolske djece omogućit će se ostanak kod kuće sa svojim obiteljima.

Grad Slavonski Brod ovom prilikom poziva sve tvrtke na području grada da u ovim izvanrednim okolnostima pokušaju iznaći rješenja kako bi, u skladu s mogućnostima, izašli u susret svojim zaposlenicima, sve s ciljem da kao zajednica zajedno pridonesemo prevenciji širenja bolesti i što skorijem rješavanju trenutačne situacije.

Odgođena događanja u nadležnosti Grada

U skladu s uputama Nacionalnog stožera Gradske ustanove u kulturi odgodile su do daljnjega sva planirana događanja, a odgođena su i sva sportska događanja u sportskim objektima Grada Slavonskog Broda.

Gradska knjižnica radi po uobičajenom rasporedu, no usluge čitaonice i igraonice do daljnjega nisu dostupne.  

Odgovorno ponašanje

Grad Slavonski Brod apelira na vlasnike kafića, restorana i drugih ugostiteljskih objekata da, sukladno preporukama nadležnih institucija, ograniče rad objekata do 18 sati.  

Sve građane Slavonskog Broda pozivamo na odgovorno ponašanje prema sebi i cjelokupnoj zajednici u skladu s uputama nadležnih tijela jer upravo tako možemo pridonijeti što skorijem rješavanju trenutačne situacije.