Ustanova za gospodarenje sportskim objektima - Informacije

Poziv na upise u školu plivanja na Gradskim bazenima

 

Škola plivanja na Gradskim bazenima

Gradski bazeni na Vijušu ovim putem pozivaju sve zainteresirane na upis u školu plivanja. Škola plivanja namijenjena je svim mališanima koji još uvijek ne znaju plivati ili nisu sigurni u svoje plivačke sposobnosti. Prijave, kao i sve informacije vezane uz program škole plivanja, mogu se dobiti na recepciji Gradskih bazena te putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Mjesečna cijena škole plivanja iznosi 150 kuna( iznos PDV-a uključen).

Plivanje se smatra jednim od najtemeljitijih oblika vježbanja koje uključuje većinu mišićni skupina i osigurava dobar aerobni učinak. Svi roditelji koji žele upisati svoje dijete u školu plivanja moraju priložiti liječničku potvrdu o zdravstvenom stanju svoga djeteta, odnosno potvrdu koja jamči da boravak i plivanje na bazenima ne može štetiti njegovom zdravlju.

 

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Bazeni - Informacije Poziv na upise u školu plivanja na Gradskim bazenima

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.