Ostale vijesti

U Tvrđavi "Gastro fest u Festungu" za sve ljubitelje hrane i pića uz zabavno-glazbeni program

DSC 1069

Započela je manifestacija „Gastro fest u Festungu“ tijekom koje će Brođanima u dva dana, 21. i 22. lipnja,  imati priliku uživati u raznovrsnoj ponudi craft piva, vina, fast fooda i gastro radionica uz zabavno-glazbeni program.

Jučer se u kazamatima istočne kurtine održao zabavno- mozaični program „U susret utakmici“, a od 20,00 do 22,00 sata ispred kazamata Grad je organizirao prijenos utakmice Argentina - Hrvatska putem video zida te su Brođani u odličnoj atmosferi proslavili pobjedu . Nakon sportskog dijela programa, održali su se nastupi bandova na rock stage-u povodom Svjetskog dana glazbe u organizaciji Glazbeno- umjetničke udruge „Slavonski Brod“.

Danas će se, također u prostoru Tvrđave, od 12,00 do 15,00 sati održati „Gastro show“ uz tamburaški sastav „Širok šor“, kao i degustacija fingerfooda u organizaciji klastera „Slavonska košarica“. Nešto ranije, od 9,00 do 12,00 sati u Obrtničkoj školi održat će se Edukacijska radionica „Fingerfood s domaćim namirnicama“ pod vodstvom kuharskog chefa Roberta Perića. Od 15,00 do 16,30 planiran je zabavno-mozaični program uz voditelja Maria Jurkovića i glazbenika Šajetu koji će izvesti neke od svojih hitova, nakon čega će se građani uz Zvuke Dine Merlina moći informirati o nadolazećem koncertu. Ulaz na sva događanja je besplatan, a program je nastao u organizaciji Turističke zajednice grada Slavonskog Broda.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U Tvrđavi "Gastro fest u Festungu" za sve ljubitelje hrane i pića uz zabavno-glazbeni program

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.