Ostale vijesti

Održana svečana promocija studenata Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti

Objavljeno: 06. lipnja 2018.

IMG 7893 resize

Svečana promocija studenata Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku, dislociranog studija Slavonski Brod održana je danas u dvorani Glazbene škole. Svoje diplome dobilo je 68 studentica i studenata, odnosno prvostupnika i magistara Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti.  

Uz dekana prof. dr.sc. Damira Matanovića te druge uvažene goste novim članovima akademske zajednice na ostvarenom uspjehu čestitao je i gradonačelnik Mirko Duspara. To prilikom gradonačelnik je istaknuo kako Slavonski Brod ima tradiciju obrazovanja učitelja i to od 1999. godine. Napomenuo je kako Grad kontinuirano ulaže u škole i vrtiće kako bi se zadržao i omogućili što bili uvjeti za rad kadru koji dolazi s Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Slavonskom Brodu. Poželio je da sljedeće promocije diplomanata Fakultet održi kao autonomna sastavnica Sveučilišta u Slavonskom Brodu za što je prije dvije godine Fakultet dao potporu i donio Odluke o izdvajanju iz Sveučilišta u Osijeku.

Za kraj, promoventima koji su diplomom postali dio akademske elitne zajednice čestitao je na marljivom radu i strpljenju koji su bili nužni za postizanje ovog uspjeha, ali i njihovim obiteljima koje su ih na tom putu podupirale.

IMG_7846_resize.JPG IMG_7859_resize.JPG IMG_7862_resize.JPG

IMG_7867_resize.JPG IMG_7870_resize.JPG IMG_7871_resize.JPG

IMG_7873_resize.JPG IMG_7874_resize.JPG IMG_7879_resize.JPG

IMG_7883_resize.JPG IMG_7893_resize.JPG